Viisumi Venäjälle - Venäjän viisumit | Star Tours Oy
Star Tours Oy:n kautta saat viisumit Venäjälle. Täytä viisumihakemus sivuiltamme ja anna meidän huolehtia hakemuksesi käsittely loppuun. Lue lisää!
18182
page-template-default,page,page-id-18182,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,overlapping_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Venäjän viisumit

Venäjän viisumi

 

VENÄJÄN RYHMÄ- JA KERTAVIISUMIEN KÄSITTELYAIKA ON 2-3 VIIKKOA.

Oli sitten paikkakuntasi Turku, Raisio, tai mikä tahansa muu, niin saat Venäjän viisumisi meiltä. Kauttamme saat tietokone- ja käsintäytettävät viisumihakemukset ja avun täyttämiseen saat meiltä. Venäjän viisumia hakiessa voit olla suoraan yhteydessä meihin, niin ohjeistamme sinua oikeiden viisumihakemusten täyttämisessä. Star Tours Oy ei vastaa Venäjän konsulaatin tekemistä viisumipäätöksistä. Venäjän konsulaatti voi harkintansa mukaan myöntää monikertaviisumin kutsulla joko 1 kerta- tai 2 kertaviisumin, monikertaviisumin vuotta lyhyemmäksi ajaksi tai monikertaviisumin vuodeksi. Konsulaattiin toimitettuja viisumianomuksia ei voi perua eikä muuttaa, eikä viisumimaksua palauteta.

MATKAVAKUUTUKSESTA kelpaa vain alkuperäinen vakuutusyhtiöltä haettu tosite missä pitää olla voimassa oleva aika.Vakuutuksen tulee kattaa koko viisumin voimassaoloaika.Vakuutuskirjasta pitää käydä ilmi, että vakuutus on voimassa 90 päivää jokaisen puolenvuoden aikana.Vakuutuksesta pitää käydä ilmi, vakuutus voimassa Venäjällä, kattaa sairaustapaukset, tapaturmat, mahdollisen kuolemantapauksen kotiin kuljetuksen.

HUOM! PASSIN PITÄÄ VIELÄ OLLA 6 KK VOIMASSA VIISUMIN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN.

Viisumihinnasto

  • Ryhmäviisumi 70€
  • Kertaviisumi kesto max 30 pv 79€
  • Kaksikertaviisumi kesto max. 90 pv 112€
  • Monikertaviisumi 12 kk (6-9 viikon käsittely) 131€
  • Monikertaviisumi 12 kk ( 2-3 viikon käsittely) 167€
  • Monikertaviisumi 24 kk (2-3 viikon käsittely) 252€
  • Monikertaviisumi 36 kk (2-3 viikon käsittely) 357€
  • Viisumin siirto 72€
  • Postituskulut 15€
  • E – Viisumi käsittely asiakkaan puolesta 50 € ja ilman hotelli varausta 55 €

 

Kuinka haetaan?

Sähköinen viisumihakemus täytetään suoraan Venäjän ulkoministeriön internet-sivuilla aikaisintaan 20, mutta viimeistään 5 päivää ennen matkaa:
http://electronic-visa.kdmid.ru/index_en.html

(englanninkielinen lomake, täytetään englanniksi)

http://electronic-visa.kdmid.ru/spb_home.html

(venäjänkielinen lomake, täytetään venäjäksi, lukuun ottamatta suku- ja etunimiä, osoitteita ja laitosten nimiä, jotka on kirjoitettava englanniksi. )

 

Kattavat suomenkieliset ohjeet löydät Venäjän suurlähetystön sivulta>>

 

KÄYTÄ VAIN NÄITÄ VIISUMIHAKEMUKSIA JA TUO KÄSINTULOSTETTAVAT TOIMISTOON!